vízilabda

2017.11.16. 20:10

Hat újvárosi a keretben

A szerdai DUE-Maarsk – BVSC csata után csütörtökön már a magyar női vízilabda-válogatott keretében volt jelenése hat dunaújvárosi játékosnak. Kedden világliga-meccset játszunk Hollandiában.

Gallai Péter

- Ráhangolódó edzéssel kezdtünk, majd vasárnapig elsősorban a taktika lesz műsoron, végigvesszük, hogy mit is szeretnék játszani majd Hollandiában – fogalmazott Bíró Attila szövetségi kapitány a szövetség honlapján, aki az utazásig hét vízi- és két szárazföldi edzést vezényel le majd stábjával. Összesen tizenheten reménykedhetnek abban, hogy bekerülnek majd az utazókeretbe, és kedden Utrechtben ott lehetnek a vízben a hollandok elleni világliga-nyitányon. A behívott keretbe a legtöbb játékost a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics csapata delegálta: Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta, Szilágyi Dorottya, Garda Krisztina, Mchunu Hlengiwe és Vályi Vanda alkotja a dunaújvárosi kontingenst. A BVSC-ből öt, az Újpestből és a Szentesből kettő, amíg a Pólo SC-ből egy vízilabdázó érkezett. A sorozatban a hollandokon kívül a spanyolok és az oroszok lesznek ellenfeleink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában