Vizilabda

2016.03.13. 20:23

Athéni bronzlelet

Athén (gp) - Három győzelemmel és egy vereséggel végül a harmadik helyen végzett a vasárnap befejeződött Thetis Kupán a magyar női vízilabda-válogatott.

Gallai Péter

A négy Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics játékossal - Kasó Orsolya, Menczinger Kata, Szilágyi Dorottya, Somhegyi Noémi - elutazott csapat pénteken 8-6-ra legyőzte az olaszokat, majd este 13-11-re az oroszokat. Szombaton 16-3-ra a franciákat is kiütötték a lányok, majd 17-11-es vereséggel zárták a tornát. Mivel három kilenc pontos csapat lett, így az egymás elleni eredmények alapján alakult ki a görög, olasz, magyar dobogó.

A torna legjobbja a magyar csapatból Keszthelyi Rita lett
Fotó: MTI

Bíró Attila szövetségi kapitány csapata március 15-én 18 órától Kanada ellen Budapesten, a Hajós uszodában játszik ünnepi meccset: a jeles nap mellett hazai medencében most köszönthetik a szurkolók az Európa-bajnok csapatot, ezért ugyanaz a keret ugrik medencébe, mint Belgrádban. Így Dunaújvárosból Kasó Orsolya és Garda Krisztina.

A találkozóra a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, a kérelmeket - név, ímél cím, telefonszám - a [email protected] címre lehet elküldeni. Egy címről maximum 2 darab igénylést fogadnak el, ami kizárólag akkor érvényes, ha erről visszaigazolás érkezik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!