13°
19°
10°

Vizilabda

11 hónapja
Dunaújváros - Szombaton a Honvéd elleni sima sikerrel kezdte meg szereplését a bajnokságban a Dunaújvárosi Egyetem Maarsk Graphics női vízilabda-együttese.
1 éve
Budapest - A magyar női vízilabda-válogatott pénteken este játszotta utolsó mérkőzését a felkészülési BENU Kupán a spanyolok ellen.
1 éve
Budapest - Az olaszok ellen vereséggel kezdte szereplését szerdán a magyar női vízilabda-válogatott a fővárosban rendezett BENU Kupán, amely csütörtökön este az ausztráloktól is kikapott. A torna után hirdet majd olimpiai keretet Bíró Attila szövetségi kapitány.
1 éve
Dunaújváros - Mától vasárnapig az olimpiai résztvevő magyar női és férfi vízilabda-válogatott komoly ellenfelekkel játszik a budapesti tornán. A hölgyeknél a kupa után hirdet majd ötkarikás keretet Bíró Attila szövetségi kapitány.
1 éve
Dunaújváros - A felnőttek bajnoki ezüstérme után az utánpótlás korosztályban a DFVE lány ifjúsági vízilabda együttese a dobogó harmadik fokán zárta a pontvadászatot.
1 éve
Dunaújváros - Háromgólos hátrányból várja a Polo SC elleni bajnoki negyeddöntő második, vasárnapi hazai mérkőzését a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület serdülő együttese.
1 éve
Dunaújváros - Hétfőn kiderült, ki az a tizennyolc női vízilabdázó, aki harcba szállhat azért, hogy ott lehessen a magyar csapattal az augusztusi ötkarikás játékokon. Nagyszerű hír, hogy hat dunaújvárosi pólósnak is van erre esélye.
1 éve
Az idény elején nem sokan fogadtak volna nagy tételben arra, hogy az újvárosi női pólócsapat ott lesz a végjátékban. Nos, ők nem hittek benne, lányaink viszont igen.

Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
Női röplabda-Eb
Játszmát nyert, de kikapott a lengyelektől a magyar válogatott
kiment a biztosíték / 25 perce
Félbeszakadt a Vasas-Haladás mérkőzés
A 22. percben Vad II. István játékvezető félbeszakította a Vasas-Haladás mérkőzést a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, tizedik fordulójában, mert meghibásodott a Szusza Ferenc Stadion világítása.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
kettős állampolgár / 40 perce
Colin Firth olasz állampolgár lett
fellebbezési folyamat / 56 perce
A londoniak ragaszkodnak az Uberhez
Katalán népszavazás / 1 órája
Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett
Premier League / 1 órája
Nyert a Manchester City és a United is
Bundesliga / 2 órája
Gulácsival nyert a Leipzig, kikapott a Hertha
Janus Pannonius Nemzetközi Költészeti Nagydíj / 2 órája
Augusto de Campos 50 ezer eurót visz el Pécsről