nem lehetett megmenteni

2021.10.14. 07:00

Mentőhelikopter landolt a Vasmű úton – FRISSÍTVE

Mentőhelikopter rotorjának hangja szakította meg szerdán délelőtt a Vasmű út csendjét és a forgalom rendjét annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak egy embertársunk életének megmentésében. A mintegy háromnegyed órás szakszerű élesztés és ellátás ellenére az utcán rosszul lett férfi a helyszínen elhunyt. Amikor ilyen vagy ehhez hasonló esetekkel találkozunk, mindig bízunk abban, hogy van visszaút, hogy a bajba jutott ember megmenekül. Sajnos ezúttal nem így lett. Láttuk az utcán az emberek riadt, döbbent arcát, találkoztunk olyannal is, aki részvéttel megsiratta az elhunytat.

duol.hu

Összegzés – Mentőhelikopter rotorjának hangja szakította meg tegnap délelőtt a Vasmű út forgalmának rendjét annak érdekében, hogy segítsen egy embertársunkon.

Délelőtt 9 óra körül nagy robajjal landolt az Országos Mentőszolgálat helikoptere Dunaújváros egyik legforgalmasabb utcáján, a Vasmű úton. Az rendelkezésre álló információink szerint rosszul lett egy ember az irodaház előtti járdarészen, akihez azonnal riasztották a mentőket. A segítség nagyon hamar megérkezett, két mentőautó személyzete kezdte meg a férfi újraélesztését. Ezt követően a helyszín közvetlen közelébe az autóútra leszállva megérkezett a már említett mentőhelikopter is, amelynek személyzete szintén bekapcsolódott a mentésbe.

Kicsivel déli 12 óra után érkezett meg az Országos Mentőszolgálat hivatalos tájékoztatása. E szerint az esethez több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak, ahol egy idős férfit a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni – tájékoztatott Pekola Kriszta kommunikációs szervező.

Frissítés – 12:30 Megkaptuk a hivatalos tájékoztatást

Az Országos Mentő Szolgálat tájékoztatása szerint az esethez több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottak, ahol egy idős férfit a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni.

Frissítés – 9:30 Információink szerint a mentősök a szakszerű és gyors beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni embertársunk életét.

Kilenc óra előtt néhány perccel nagy robaj hallatszott a város felett, egy mentőhelikopter leszálláshoz készülődött, azonban nem a kórházhoz sietett, hanem a Vasmű út kellős közepén landolt.

Fotók: duol.hu

A rendelkezésre álló információk szerint rosszul lett egy ember a Vasmű úti irodaház előtti járdarészen, akihez azonnal riasztották a mentőket. Az illetékesek kiérkezésüket követően a mentők -merthogy két kocsi érkezett- megkezdték az újraélesztést. A helyszínre ezt követően megérkezett a már említett mentőhelikopter is, amelynek személyzete bekapcsolódott a mentésbe.

Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!