jó helyre került a nyeremény

2020.08.27. 07:00

Már több évtizede előfizetői lapunknak

Rendszeresen hívjuk játékra, vagy valamilyen közösségi akcióra olvasóinkat, kortól, nemtől függetlenül. Büszkén számolunk be például a Színötös diákokról, de ugyanúgy értékeljük az egyedi recepteket is.

Molnár Emese

Fotó: LI

Most augusztusban három személyt ajándékoztunk meg egy-egy rozsmentes edénykészletet és szerszámkészletet tartalmazó csomaggal. Egyikük Bokor József, nagyvenyimi lakos. Őt sajnos nem tudtuk ez idáig telefonon elérni, de minden bizonnyal látja majd ezt a cikket is, hiszen hűséges olvasónk, és ezzel az örömhírrel indíthatja a napját. A másik két nyertes személyesen is eljött szerkesztőségünkbe, és Várkonyi Zsolt főszerkesztő átadta nekik az ajándékcsomagokat. Ezután még egy kicsit beszélgettünk, szerettük volna megismerni őket.

Gulyás Pálnak adja át az ajándékot Várkonyi Zsolt főszerkesztő

Gulyás Pál Lakitelekről költözött ide annak idején családjával, és mint mondta, szülei már 1955-ben előfizettek a lapra, ő pedig 1972-től. Érdeklik a helyi ügyek, hogy mi történik a városban, és mint egykori vasműs dolgozó, rendszeres olvasója volt a gyár magazinjainak is. Már kialakult szokás náluk, hogy reggelente mindig felviszi a postaládából a friss Hírlapot, átolvassa, majd továbbadja feleségének is. Nemrégiben szerepelt az újságban, ugyanis felajánlott mintegy háromszáz könyvet, az adomány aztán a kulcsi könyvtár állományát gyarapította.

A harmadik nyertesünk Bányász József, ő a fiával, Bányász Zoltánnal érkezett szerkesztőségünkbe. 1973 óta előfizetője a lapunknak. Őt is érdeklik a helyi ügyek, ezért olvassa rendszeresen az újságot. Szereti a sportot is, bár hozzátette, a labdás játékokat már kevésbé. Szívesen meséltek arról is, hogy hajdanán, a fiatal városban milyen focipályák voltak a háztömbök mellett, ami sok mérkőzés színtere volt. Szeretik a várost, amely megannyi emléket adott már nekik, és amelynek történéseiről, ügyes-bajos dolgairól a mai napig is tájékozódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!