A regionális fordulóban április 1-jétől lehet értékelni

2019.03.28. 14:00

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

duol.hu

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, háromfordulós Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink március 25. éjfélig értékelhették Fejér megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján. Megyénkből 30 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Török Tímea, Bodoki Bernadett és Kalló Jennifer – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Szabó Vandának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Szabó Vanda Fotók: MW

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 1-jén kezdődő regionális fordulóban a Fejér megyei lányok Vas, Veszprém és Zala megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon, a duol.hu-n és a Dunaújvárosi Hírlapban továbbra is naponta – ezen az oldalon – kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet.

Bodoki Bernadett

Ezúttal azonban április 1-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel (azaz szivecske jellel – a szerk.) értékelni április 14-én éjfélig, a www.duol.hu/tunderszepek/ oldalon. Arra biztatjuk kedves olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Fejér megyei lányok a harmadik fordulóba!

Török Tímea

Április 1-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Kalló Jennifer

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!