ingatlanbazár

2021.07.10. 11:30

Íme a megye legdrágább albérlete!

Egészen pontosan két albérlete, ugyanis megosztott első hellyel két székesfehérvári lakás is keresi bérlőjét, azonos, top árért! Lássuk, mennyibe kerülnek havonta az izgalmas otthonok, és persze azt is, milyen ingatlanokban élhetünk ezért!

duol.hu

“Belváros közelében, Április 1-től, Minimum egy évre, háziállat nélkül. A lakásban a dohányzás nem megengedett! Téglalakás, 120m2, nappali 3 szobás, fürdő, külön W.C.,-vel, kert kapcsolatos terasszal, felújított, gáz cirkó fűtéses, bútorozva. 270.000 ft/hó + 2 hó kaució + rezsi.”

És egy modernebb otthon

Fotó: ingatlanbazár

“Székesfehérváron, történelmi belvárosban kiadó tégla lakás. Történelmi belváros sétáló utcájában kiadó egy 1. emeleti, 100 nm-es 3 szobás luxus lakás, teljesen bútorozva, felszerelve. Az ingatlan 5 éve teljes felújításon esett át. 2 havi kaució szükséges”

További részletek a két legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán itt és itt! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!