borzalmas

2021.07.05. 13:45

Holttestet találtak Mezőfalva Szőlőhegyen – FRISSÍTVE

Horváth László

FRISSÍTÉS – 13:45 – időközben megérkezett a rendőrségi közlemény is. Kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk:

Bejelentést érkezett a rendőrségre 2021. július 4-én 13 óra 14 perckor, hogy Mezőfalva-Szőlőhegyen, a Pálinka soron egy holttestet találtak egy lakatlan ház mögötti bokros területen. A rendőrség a helyszínre érkezést követően szemlét tartott, mely során megállapították, hogy az elhunyt személy egy 64 éves mezőfalvi nő. Az ügy kapcsán idegenkezűségre utaló nyom nem merült fel. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási hatósági eljárás keretein belül.

Tisztelettel:

FM RFK Kommunikációs Szolgálat


Mezőfalva Szőlőhegyen a Pálinka soron holttestet találtak. Tudósítónk a helyszínre sietett, ahol a rendőrök még mindig biztosították a helyszínt. Lefotózta a düledező présházat, ahol információnk szerint az elhunyt lakott. Meg nem erősített forrás szerint kerti pottyantós mellett, a fűben találták meg a már oszlásnak indult tetemet, emberi maradványokat. Az üggyel kapcsolatban várjuk a Fejér

Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatóját.

Fotók: Horváth László/Dunaújvárosi Hírlap
Fotók: Horváth László/Dunaújvárosi Hírlap
Fotók: Horváth László/Dunaújvárosi Hírlap
Fotók: Horváth László/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!