gratulálunk!

2019.12.04. 20:00

Hatalmas mosollyal az arcukon vették át nyereményüket a Fejér megyei Tündérszépek

A Fejér megyei körben – mely során 21 lány versengett – Olvasóink október 28-án éjfélig értékelhették a szépségeket.

Elekes Gergő/FMH

A három fős szakmai zsűri döntése alapján az első helyen a 18 éves gárdonyi Dettre Anna végzett, mögötte a 27 éves bicskei Nagy Csilla, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 24 éves perkátai Mészáros Réka állhatott fel, míg a közönség a 23 éves dunaújvárosi Szabó Kitty Georginának szavazott bizalmat.

A győztes lányok hétfő délután Pásztor Zoltán főszerkesztő-helyettestől vehették át az értékes vásárlási utalványokat szerkesztőségünkben. Dettre Anna sajnos egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni az eseményen, ő egy későbbi időpontban veheti át nyereményét.

Az ünnepség során a győztes hölgyek elmondták, nagyon hálásak mindenkinek, aki szavazott rájuk, sok-sok élménnyel gazdagodtak a verseny során, és mindenkit buzdítanak arra, hogy ha lesz folytatás, jelentkezzenek Tündérszépeknek!

De hogy mit is mondtak pontosan, azt nézzék meg videóinkban.

Nagy Csilla

Mészáros Réka

Szabó Kitty Georgina

A folytatásban

A verseny jelenleg az országos forduló előtt áll, ahol a regionális fordulóból továbbjutott Mészáros Réka fogja megyénket képviselni. Nagyon kevésen múlt viszont, hogy Nagy Csilla személyében ne csak egy, hanem két lány induljon Fejérből, mivel Csilla a régiós versenyen is közönségdíjas lett, ezért bekerült egy országos előválógatóba, ahol a többi régió közönségdíjasai „csaptak össze” egymással. A szavazásnak november 25-én lett vége, azonban innen már nem a bicskei lány került ki győztesen.

Mészáros Réka elmondta, az álma már valóra is vált, hisz elérte azt a célt, amit kitűzött maga elé. Rendkívül izgatott a döntő és a tábor miatt, hiszen példaképei, Kocsis Korinna és Béres Alexandra lesznek a mentorai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!