A forgalomkorlátozást feloldották

2021.08.13. 08:53

Halálos motorbaleset történt Mezőfalvánál – Galériával frissítve

Mezőfalva közelében egy motoros szalagkorlátnak ütközött.

police.hu

Fotó: LI

Frissítve – 14: 10

Frissítve – 10:30

Helyreállt a forgalmi rend a 6228-as számú úton

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 6228-as számú út 18-as kilométerszelvényében, Mezőfalva térségében 2021. augusztus 13-án 6 óra 53 perckor, írja a police.hu. A rendelkezésre álló információk alapján egy Hantos felől Mezőfalva irányába haladó motoros egy balra ívelő útkanyarban kisodródott és az úttestről letérve szalagkorlátnak ütközött. A motor 27 éves vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött az érintett útszakaszon, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

Forrás: police.hu


Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 6228-as számú út 18-as kilométerszelvényében, Mezőfalva térségében ma reggel 6 óra 53 perckor. A rendelkezésre álló információk alapján egy Hantos felől Mezőfalva irányába közlekedő 27 éves férfi – eddig tisztázatlan okok miatt – motorkerékpárjával letért az úttestről és szalagkorlátnak ütközött. A motor vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a gépkocsivezetők a 6219-es számú úton kerülhetik el a balesettel érintett útszakaszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!