Néhány héten belül birtokba vehetjük a felújított létesítményt

2019.08.22. 07:00

Elkezdték az uszoda műszaki átvételét

Elkezdődött tegnap a Fabó Éva Sportuszoda műszaki átadása. Ezt követően kerülhet sor a próbaüzemre. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy néhány héten belül birtokba vehetjük a felújított, szép, korszerű, városunkhoz méltó sportuszodát.

Körmendi Erzsébet

Fotó: LI

A polgármester hálás a felújítás alatt tanúsított nagy-nagy türelemért

Hamarosan már ebben az impozáns medencében úszhatunk

Az előbbi információkat Cserna Gábor ­DMJV polgármestere osztotta meg a közvéleménnyel a közösségi oldalán. A városvezető kihangsúlyozta, hogy köszöni mindenkinek az építkezés alatti türelmét és megértését, továbbá köszöni a sportolóknak – és persze szüleiknek is – a türelmet és az együttműködést, hiszen voltak, akiknek utazniuk kellett, és a megszokottnál kényelmetlenebb körülmények között felkészülni a versenyekre, mérkőzésekre. Kiemelte azt is, hogy hálás nekik azért, mert nagyon nagy toleranciával élték végig ezt az egy esztendőt. A polgármester reméli, hogy az új, korszerű létesítmény majd kárpótolja őket a nehézségekért. A továbbiakban megköszönte a vállalkozóknak, akik nem tudtak kölcsönözni, edzeni, fénymásolni, javíttatni, etetni ezen időszak alatt, reméli, hogy a folyamatos fejlesztések több vendéggel és nagyobb forgalommal is járnak majd, ezáltal még több bevételre, nyereségre tehetnek szert. Már csak pár hét...

Korszerű, szép és városunkhoz méltó lett a Fabó Éva Sportuszoda Fotók: Ónodi Zoltán

„Hiszen kormányunk támogatásával a létesítmény fejlesztése a külső medencével, a gyógyászati központtal, a termálkúttal és a sportszállóval folytatódhat. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy vannak, akik nem örülnek annak, hogy városunk fejlődik. Vannak, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassák, rombolják a helyet, ahol – elméletileg – élnek. Ehhez felhasználnak embereket, ahelyett, hogy eljárnának ügyükben, segítenék őket tisztségüknél fogva. Ez őket minősíti. Szeretni nem szavakkal, ígéretekkel kell egy települést és az ott élő embereket, hanem cselekedetekkel. Íme, egy újabb befejezett beruházás, egy újabb ékkő. Mi folytatni szeretnénk, és tudjuk is a kormány támogatásával a beruházásokat.” – olvasható a polgármester közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!