fiúknak és lányoknak

2018.11.20. 20:00

Centrum kupát szervez a DLSZ

Első alkalommal szervezi meg a Centrum kupát a DLSZ, középiskolások részére! Tizennégy fiú és nyolc lány csapat jelentkezett a tornára.

duol.hu

I. Centrum Kupa a DLSZ szervezésében

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek-és Ifjúsági Bizottsága az idei évtől már a középiskolásoknak is lehetőséget nyújt arra, hogy bemutathassák labdarúgó tudásukat. A bizottság fő célja – azon túl, hogy rendezett keretek között biztosítson sportolási lehetőséget a középiskolások korosztályának –, hogy sportolásra és az egészséges életmódra ösztönözzék a fiatalokat és kimozdítsák őket a hétköznapok egyhangúságából és az iskolapadok mögül.

Időpontok

I. forduló: 2018. november 21.

II. forduló: 2019. január

III. forduló: 2019. március

Szuper-döntő: 2019. május.

A Centrum Kupa keretein belül három forduló került kiírásra. A tornán a dunaújvárosi középiskolások (fiúk és lányok egyaránt) képviseltethetik magukat. A fordulók végén, minden csapat díszoklevelet, a dobogón végző gárdák érmeket és serleget kapnak. Természetesen különdíjak is kiosztásra kerülnek. A torna gólkirálya és gólkirálynője, a legjobb kapus és a legjobb játékos is elismerésben részesül. A Centrum Kupán résztvevő csapatok egy-egy focilabdával, illetve a játékosokat felkészítő tanárok egy-egy pólóval gazdagodnak. A három fordulóban a legjobban teljesítő intézmény egy garnitúra mezt kap, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át birtokolhatnak.

A rendezvény plakátja Fotó: DLSZ

Az első fordulót november 21-én, szerdán rendezik, 7.45 – 14.00-ig, a Dunaújvárosi Sportcsarnok kis-és nagytermében. A rendezvény főtámogatója DMJV Önkormányzata. Minden nevezett Intézmény csapata 1 darab Acerbis labdát kap ajándékba, valamint a testnevelő tanára egy gálapólót kap ajándékba!

Centrum kupa díjazása:

1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél

2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél

3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél

Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél

Legjobb kapus: díszserleg + díszoklevél

Gólkirály: díszserleg + díszoklevél

DLSZ+: díszserleg + díszoklevél

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!