Dunaferr – Liberty

2020.11.03. 11:25

A Dunaferr megszüntette a futsalcsapat támogatását

Az alábbiakban szó szerint közöljük az egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét

duol.hu

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A Dunaújváros Futsal Sajtóközleménye

Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, és a szurkolóinkat, hogy az ISD Dunaferr Zrt. megszüntette a dunaújvárosi futsal csapat támogatását!

Ennek az az oka, hogy az ISD Dunaferr Zrt. működését a régóta húzódó acélipari válság alapvetően megnehezítette, melyet tovább súlyosbított az új koronavírus miatti világjárvány. A vállalat vezetése mindent megtett és megtesz annak érdekében, hogy a vállalat ezt a nehéz időszakot átvészelje.

A cég tájékoztatása szerint ebben a válságos időszakban nincs lehetősége a csapat támogatására, így a fentiek miatt a 2018. június 4-én létrejött, három éves Támogatási Szerződés végleg ellehetetlenült. További támogatást nem tudnak biztosítani.

Az ISD Dunaferr Zrt. a futsal csapatunk egyik legnagyobb támogatójaként és névadó szponzoraként, az elmúlt évek sikereinek zálogát jelentette. Az elért eredményeink, a magyar bajnoki ezüstérmek, a magyar bajnoki bronzérem és Magyar Kupa ezüstérem mind-mind örökre beírták magukat Dunaújváros sporttörténeti krónikájába.

Csapatunk menedzsmentje ebben a váratlan és rendkívül nehéz helyzetben megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt a sikeres korszakot méltó módon tudja lezárni.

Dunaújváros, 2020. november 02.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!