mutatjuk a nyerteseket

2021.07.22. 07:00

Díjaztuk a receptbeküldőket

Olvasóinknak hála rengeteg recept érkezett be a Mediaworks megyei napilapjainak idén október végén megjelenő szakácskönyvébe. Valamennyi beküldő között értékes nyereményeket sorsoltunk ki a kiválasztott recepteket ezen a héten elkészítő szakács csapat tagjainak bevonásával.

duol.hu

20210720 Békéscsaba Sorsolás Prohászka Béla és Vásári Erzsébet . Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A receptbeküldők közül Berlinger Haus 10 részes serpenyő szettet nyert Bíró Petronella Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből; Darab Károly Heves megyéből és Özv. Fekete Mihályné Békés megyéből. Blaumann rozsdamentes acél edénykészletet vehet át Katona Endre Baranya megyéből; Chlebik Lászlóné Vas megyéből és Kalászné Piroska Veszprém megyéből. Továbbá egy Berlinger Haus 12 részes steak evőeszközkészlet gazdagítja mostantól konyháját a Komárom-Esztergom megyei Kecskés Eleknének, a Baranya megyei Venesz Károlynénak, illetve a Békés megyei Nyemcsok Eszternek is.

Munkatársunk, Vásári Erzsébet és Prohászka Béla sorsolta ki a nyerteseket a főzés helyszínén, a Békéscsabai Szakképzési Centrum Zwack József tagiskolájában Fotó: Imre György

Köszönjük a beküldött recepteket és gratulálunk a nyerteseknek, akikkel kollégáink felveszik a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!