valamit valamiért

2020.08.24. 07:30

Nem lesz lehetőség alibizni, meg várni a csodára

br

UEFA president Aleksander Ceferin walks past a sign with the UEFA logo after attending a press conference following a meeting of the executive committee at the UEFA headquarters, in Nyon, Switzerland on December 4, 2019. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Fabrice Coffrini

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fontolgatja, hogy a jövőben a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is megtartja a kieséses rendszerben a koronavírus-járvány miatt idén kényszermegoldásként alkalmazott egymeccses párharcokat – olvasható a 888-on. Ha a fontolgatás után ezt be is vezetik, akkor ki-ki meccsek lesznek, egyszer 90 vagy 120 perc alatt kell meggyőző teljesítményt nyújtaniuk a csapatoknak, nem lesz lehetőség alibizni, meg várni a csodára a visszavágón. Persze elvész a meccsek fele is, meg a szurkolás örömének fele is, igaz megmarad a sör nagyságrendileg fele is, ami valljuk be, nem olyan rossz másnap...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!