550 Ft/adag

2019.11.09. 08:30

Na, ehhez kell a Michelin- csillag

Agárdy Csaba

A gasztronómiai műsorok reneszánszát éljük, neves séfek – Michelin-csillagosok – adják a tanácsokat. Igaz, sokat nem lehet velük kezdeni, leginkább azért, mert az alapanyagok jelentős részét szerintem Közép-Európában sem lehet beszerezni, ha pedig kapható, akkor egy átlagos magyar család számára megfizethetetlen. Itt van most a másik véglet: közétkeztetési szakácsversenyt rendeznek hazánkban. Az általános tudnivalók között az alábbiak olvashatók: felnőtteknek szánt, komplettált három fogásos ebéd megtervezése és tálalása a modern gasztronómia jegyében. Nettó nyersanyagköltség 550 Ft/adag. Na, ehhez kell a Michelin- csillag.

Címkék#Vélemény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!