550 Ft/adag
2019.11.09. 08:30
Na, ehhez kell a Michelin- csillag
Agárdy Csaba
A gasztronómiai műsorok reneszánszát éljük, neves séfek – Michelin-csillagosok – adják a tanácsokat. Igaz, sokat nem lehet velük kezdeni, leginkább azért, mert az alapanyagok jelentős részét szerintem Közép-Európában sem lehet beszerezni, ha pedig kapható, akkor egy átlagos magyar család számára megfizethetetlen. Itt van most a másik véglet: közétkeztetési szakácsversenyt rendeznek hazánkban. Az általános tudnivalók között az alábbiak olvashatók: felnőtteknek szánt, komplettált három fogásos ebéd megtervezése és tálalása a modern gasztronómia jegyében. Nettó nyersanyagköltség 550 Ft/adag. Na, ehhez kell a Michelin- csillag.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre