tömeges agresszió

2018.04.26. 06:45

Jól irányzott fejrúgás

A Hajduk Split horvát futballcsapat nagyon kemény magjának egy csoportja fizikailag támadt rá az együttes néhány játékosára, köztük a magyar válogatott támadó, Futács is fejrúgást kapott – a hírek szerint viszonylag jól van.

Szabó Szabolcs

A keddi Liverpool–Roma Bajnokok Ligája elődöntőben a két tábor öntevékeny körei tömegsportoltak egyet, az eredmény: egy angol drukker az intenzív osztályra került, több római légiós pedig őrizetbe. A sort a végtelenségig folytathatnánk a megye háromtól egészen világ élvonaláig. Felettébb érdekes, a sport plusz tömeges agresszió leginkább a csapatsportok esetében tapasztalható. Viszonylag békésen zajlanak asztalitenisz-világbajnokságok és a vívó-világkupák. De meglehetősen ritka az olyan sajtóhír is, amely azt taglalná, hogy miként gyepálta egymást a karate Európa-bajnokság lelátói közönsége, vagy a súlyemelők országos seregszemléjének teljes mezőnye. A nagy curling-háború is várat még magára. Mondjuk, egyik egyéni sportág sem hirdeti, a fair play fontosságát. Inkább képviselik, fejrúgások nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!