2017.09.21. 06:00
Jó reggelt, Dunaújváros!
Érdekes jelenséggel szembesültem a minap.
A tápban, takarmányban lévő összetevők sok mindent befolyásolhatnak az állat húsának ízétől adott esetben a bőre színéig is
Forrás: Internet
Férfiemberként nem gyakran találkozom a csirke nyers maradványaival, főleg nem annak a sötétben világító darabjaival, legfeljebb azok rántva, sütve, főzve tálalt változataival, de azokkal is csak világosban. Nem elbagatellizálva a történteket megállapíthatjuk, hogy nem egyedi esetről van szó. Hasonló sztorik keringenek a világhálón Ausztráliától, Európán át egészen Amerikáig.
Most már a sertéspestis, a kergemarhakór, a madárinfluenza után épp ideje volt megismerkednem a sötétben foszforeszkáló csirkehússal. Persze mondhatják, mindez csak sötétben látható. És bár a látvány a nyugalom megzavarására alkalmas, főleg éjszaka, de nem érdemes pánikszerűen megszabadulni a már megvásárolt csirkehústól, mert sütve, főzve ettől függetlenül fogyasztható.
„Jó étvágyat!”