Világító csirke

2017.09.21. 06:00

Jó reggelt, Dunaújváros!

Érdekes jelenséggel szembesültem a minap.

Várkonyi Zsolt

A tápban, takarmányban lévő összetevők sok mindent befolyásolhatnak az állat húsának ízétől adott esetben a bőre színéig is

Forrás: Internet

Férfiemberként nem gyakran találkozom a csirke nyers maradványaival, főleg nem annak a sötétben világító darabjaival, legfeljebb azok rántva, sütve, főzve tálalt változataival, de azokkal is csak világosban. Nem elbagatellizálva a történteket megállapíthatjuk, hogy nem egyedi esetről van szó. Hasonló sztorik keringenek a világhálón Ausztráliától, Európán át egészen Amerikáig.

Most már a sertéspestis, a kergemarhakór, a madárinfluenza után épp ideje volt megismerkednem a sötétben foszforeszkáló csirkehússal. Persze mondhatják, mindez csak sötétben látható. És bár a látvány a nyugalom megzavarására alkalmas, főleg éjszaka, de nem érdemes pánikszerűen megszabadulni a már megvásárolt csirkehústól, mert sütve, főzve ettől függetlenül fogyasztható.

„Jó étvágyat!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!