2018-as jóslatok

2018.01.03. 06:30

Jó reggelt, Dunaújváros!

Félelmetes 2018-as évet jósolt Nostradamus. Sokan prófétaként tekintenek a francia tudósra, aki előre látta, mit művel majd Napóleon vagy éppen Hitler, de az Egyesült Államokat sújtó szeptember 11-i merényletet is megjósolta.

Várkonyi Zsolt

Luga gyakorlótér, 2017. szeptember 19. Az orosz védelmi minisztérium által közreadott kép orosz harci helikopterekről a Zapad (Nyugat) 2017 elnevezésű orosz-fehérorosz hadgyakorlaton az oroszországi Leningrád régióban lévő Luga gyakorlótéren 2017. szeptember 18-án. A szeptember 14. és 20. megrendezett, védelmi és terrorelhárító hadgyakorlaton 12 700 katona és 680 harcjármű, 70 repülőgép és 10 hajó vesz részt, Fehéroroszországban és Oroszország három régiójában. (MTI/EPA/Vadim Szavickij/Orosz védelmi minisztérium)

Feljegyzései között találtak 2018-ra érvényes jóslatokat is. Ha egy is valóra válik belőlük, nem lesz egyszerű évünk. A jóslatok szerint erősödni fognak a negatív energiák, és kitör a harmadik világháború is, mert az Egyesült Államok és Oroszország újra egymásnak feszül. A háború a látomás szerint Franciaországból indul majd, és egész Európa harcban áll majd közel harminc évig. A békét csak kevesen élik meg. Egy reménysugarat azért ad Nostradamus: szerinte rohamos tempóban fog fejlődni az orvostudomány, és az emberek várható élettartama kitolódik 200 évre. Olvasva a fentieket elbizonytalanodom. E szerint már csak a harmincéves háborút kell túlélni, a többi ettől kezdve szinte gyerekjáték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!