labdarúgás

2017.10.19. 06:30

Jó reggelt, Dunaújváros!

Tegnap előtt az MLSZ úgy döntött, hogy közös megegyezéssel szerződést bont a magyar labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitányával.

VÁRKONYI ZSOLT

Budapest, 2017. október 10. Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó világbajnoki selejtezõ mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. október 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Tavaly hatalmas sikerként könyveltük el azt, hogy kvalifikáltuk magunkat az Európa Bajnokságra, ahol aztán a csoportkört megnyerve jutottunk tovább. Aztán a világbajnoki selejtezők nem úgy sikerültek, mint ahogy azt a tavalyi siker folytatásaként elképzeltük. Persze nem kizárt, hogy a kiváló szakmai és emberi kvalitásáról ismert Dárdai Pállal sem ért volna oda ez a gárda. Nincsenek illúzióim, hiszen a hazai élcsapatokban szinte ismeretlen külföldi játékosok veszik el a helyet a tehetséges fiatalok elől, akik így játéklehetőséget sem kapnak az élvonalban. Talán nem ördögtől való javaslat például 2-3 játékos szerepeltetésében korlátozni a külföldiek arányát. Így lehet, hogy nagyobb merítés lenne egy eredményes válogatott keret kialakítására. Nem csak fociban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!