Horváth Tamás

2017.11.14. 06:30

Jó reggelt, Dunaújváros!

Az egyik kereskedelmi tévécsatorna Sztárban sztár című műsorát Horváth Tamás, városunk szülötte nyerte.

VÁRKONYI ZSOLT

A Horváthék zenész dinasztia, az édesapa Horváth János négy gyermeke közül Jankó (balra) és Tamás (jobbra) ma is sikeres zenészek, míg Beni a legkisebbik fia most bontogatja szárnyait, Gina eddig még nem kötelezte el magát a zenei pályán.

Ez önmagában is nagy dolog, ám mindez azonnal felértékelődik, ha sorra vesszük azokat a zenésztársait, akiket megelőzött e maratoni hosszúságúra kerekedett vetélkedés során. Az új generáció legismertebb előadói között ott volt Király Viktor, az Eurovíziót megjárt Pápai Joci, vagy a női nem képviseletében Janicsák Veca. Tamás Dunaújvárosból – édesapjával, testvérével, valamint zenésztársaival együtt – a legendás Digitál együttes tagjaként indult. A még csak alig huszonöt éves fiatalember nagy jövő előtt áll, a szakma, és ami a legfontosabb, a „konkurencia” is elismeréssel szól a produkciókba beletett teljesítményéről. Persze mondhatnák, aki zenészcsaládba születik, annak könnyű. Ennél azért jóval többről van szó, hiszen ismerve őket, tudom, hogy mennyi munka, gyakorlás és lemondás van ebben a sikerben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!