nagy késéssel ugyan

2020.07.06. 07:30

Elrajtolt a száguldó cirkusz

Balla Tibor

Mercedes' Finnish driver Valtteri Bottas poses for a photo at the Albert Park circuit ahead of the Formula One Australian Grand Prix in Melbourne on March 12, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: AFP

Fotó: William West

Az év harmadik hónapja helyett a hetedikben, de mégiscsak megtörtént! Elstartolt az esztendő első Forma–1-es futama Ausztriában a hétvégén. Érdekes lett volna látni, hogyan rohanja meg a lelátókat a tavalyi szezonzárás óta alaposan kiéheztetett rajongó közönség. Azonban ezekre a képsorokra még jócskán várni kell, a versenyzőknek pedig szembesülni azzal, hogy az üres tribün előtt lengetik a kockás zászlót, a végén pedig elmarad a ceremónia, nem hallhatják, ahogy a tömeg ünnepel. Furcsa volt látni a maszkos szerelőket, ahogyan a riporter tisztes távolságból, eltakart szájjal kérdezte a győzteseket. Róluk még azt sem tudjuk, mosolyogtak-e örömükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!