utóbbinál maradok

2018.12.12. 07:30

Megérkezett a kapszulás sör

Várkonyi Zsolt

No még nem hozzánk, hanem „csak” a tengerentúlra. Gyakorlatilag a „sörgép” olyan, mint egy kapszulás kávéfőző, csak nem kávét, hanem kézműves sört csinál. Kávébab helyett a kapszulákban maláta, élesztő, komlóolaj és egyéb ízesítő hozzávalók vannak, amelyek megadják, hogy milyen fajta sört tud vele az ember készíteni. Persze fontos különbség, hogy sört főzni nem fél percig tart, hanem nagyjából két hét kell ahhoz, hogy rendesen megerjedjen a nedű. Felmerül a kérdés persze, hogy kinek lehet ehhez türelme, hiszen egyszerűbb elmenni a legközelebbi boltba, és megvenni az első kézműves sört, ami a kezünk ügyébe akad. Egyelőre ez utóbbinál maradok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!