szaggatott farmer

2017.10.12. 06:30

Jó reggelt, Dunaújváros!

Biztos találkoztak már olyan fiatalokkal, akiknek a nadrágja hol a combnál, hol a térdnél, hol a lábszárnál, legyen az elöl vagy hátul, mondjuk úgy, ahogy látjuk, anyaghiányos, vagy épp meg van szaggatva.

Várkonyi Zsolt

Mielőtt a rövidnadrágra gondolnának, mondván az a hosszúnadrág lábszár nélküli változata, ki kell, hogy ábrándítsam önöket! Pontosan arra gondoltam, amit előzőleg írtam. Ez a „könnyű” ruházat néha némi aggódást is kivált belőlem, hiszen a télen már ezen divatcikk alól kivillanó testrészek puszta látványa is, különösen a tartós mínuszok időszakában még inkább fázóssá tesz. Persze többnyire a csinos hölgyek viselik e figyelemfelkeltő ruhadarabot, ezért talán férfitársaim nevében is mondhatom: mindez megbocsátható „ledérség”. És akkor még nem is említettem ennek a környezetre gyakorolt jótékony hatását, hiszen gondoljanak csak bele, mennyivel kevesebb anyag kell ezekhez a cuccokhoz, így kisebb lehet a környezetterhelés is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!