11°
23°
11°

Kitüntetések átadásával zárták az esztendőt

Dunaújváros - A vállalatcsoport kimagasló teljesítményt nyújtó dolgozói vehettek át elismerést Evgeny Tankhilevich cégvezetőtől december 16-án.

Az ISD Dunaferr Kiváló Dolgozója kitüntetésben részesült dr. Vizi Gábor, a Beruházási Igazgatóság szakértője és Csehné Kovács Ilona, a HR Igazgatóság osztályvezetője. Az ISD Dunaferr Zrt. Kiváló Dolgozója kitüntetést Komiszárné Blindu Ibolya, az RMS Igazgatóság főosztályvezetője és Györkösné Harangozó Katalin, az RMS Igazgatóság szakértője kapta meg. A díjazottakat köszöntötte dr. Sevcsik Mónika RMS- és HR-igazgató, Mucsi Zoltán, a Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke valamint Oláh István, a Dunaferr Ifjúsági Szervezet elnöke is.

A kitüntetettek egy csoportja (balról): Györkösné Harangozó Katalin, dr. Vízi Gábor, Komiszárné Blindu Ibolya és Csehné Kovács Ilona Fotó: ISD DUNFERR

A Szállítómű december 9-ei évzáróján többek között a Szállítómű Művi Elismerő Oklevél díjak átadása is megtörtént. Az év közben elhunyt Köller Károly kollégájuk emlékére – aki sok-sok társadalmi munkát végzett – erre a díjra ezúttal a társadalmi szervezetek jelölhették a kiválóbbnál kiválóbb kollégákat. Így Bernáth Attila, Sallai János, Magyar Zoltán és Mintál András neve került fel a dicsőségtáblára.

A Karbantartási Igazgatóság évzáróját december 16-án rendezték meg. A megjelenteket László Ferenc karbantartási igazgató üdvözölte és köszöntötte az ISD Dunaferr Kiváló Dolgozóját, Hajdók Zoltánt, az elismerő oklevélben részesülőket: Siba Erikát, valamint a csőszerelő műhely és a Skoda 160-as horizontál dolgozóit.


Legolvasottabb

1
Épülnek az okos zebrák Dunaújvárosban!
2
Verekedésbe torkollott a közlekedési konfliktus Dunaújvárosban
3
Új üzemmel gazdagodott Dunaföldvár
4
Már kézben vannak az első jogosítványok
5
Elhunyt Pépp Zoltán, a Dunaújvárosi AC utolsó „mohikánja”
Evangelizáció a főtéren
DH
Ilyen még biztosan nem volt soha a városban
Hallyne / 1 órája
Meghalt a Trónok harca sztárja
Roy Dotrice 95 éves korában hunyt el.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szerető édesapánk, *SCHMIDT BÉLA* életének 85. évében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 20-án 14 óra 30 perckor lesz a dunaújvárosi temetőben. A gyászoló család
kispályás-labdarúság / 1 órája
A Karmacsi nyerte a szuperrangadót
Gróf András
DKKA utánpótláscsapatai / 1 órája
Dobogón a másodosztály
Jankó Árpád
vízilabda-bajnokság / 1 órája
Szerdán könnyebb feladat vár rájuk
Gallai Péter
kézilabda / 1 órája
Csütörtökön jön a Siófok
Jankó Árpád
sport / 1 órája
Megdolgoztak a díjakért
Gallai Péter
Bravúr / 1 órája
A bajnoki meccs után jöhet a kupa
Agárdy Csaba