Vasmű

2012.02.03. 15:52

Dunaferr: nyitva lesz a kultúrterem

Dunaújváros - Az ISD Dunaferr Zrt. együttműködve a helyi védelmi bizottsággal felkészült a rendkívüli időjárás miatti esetleges vészhelyzetre, és gondoskodik a munkavállalóiról.

Körmendi Erzsébet

- Felmérések és egyeztetések után megszülettek a legfontosabb döntések - tájékoztatott a várható rendkívüli helyzet kapcsán hozott intézkedésekről dr. Juhász Ferenc, az ISD Dunaferr Zrt. biztonsági igazgatója.

A vasmű  főbejárata melletti fűtött kultúrtermet megnyitják azoknak a dolgozóknak, akik hótól elzárt településen laknak, és nem lesz lehetőségük hazautazni. A létesítményben vannak vizesblokkok, és pihenni is tudnak ott az emberek.

A  vagyonvédelmi szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik a Dunaferr egész területét, figyelnek a szabadban munkát végzőkre, továbbá a beléptetett kamionok mozgását is  nyomon követik. Szükség esetén a vagyonvédelmi munkatársak információkkal látják el  a be- és kilépő munkavállalókat az  aktuális és pontos a közlekedési lehetőségekről, a gyári és a városi melegedő helyekről. 

A társaságcsoport dolgozói segítséget és információt kérhetnek bármikor a Dunaferr központi diszpécserétől, akit az  581-311-es telefonszámon érnek el,  vagy a vagyonvédelmi diszpécsertől az  582-607-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!