Választás 2022

2022.04.03. 09:41

Dr. Mészáros Lajos: komoly kérdésekben dönthetünk ma

Leadta szavazatait dr. Mészáros Lajos, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje is, aki párjával együtt érkezett Dunaújváros 46-os számú szavazókörébe. Ezt a szavazókört a Magyar úton lévő, az idősek nappali ellátásának helyszínéül szolgáló épületben alakították ki. Folyamatosan érkeztek ide a választópolgárok 9 óra tájékán, volt, aki egyedül, volt, aki gyermekével, idősebbek és fiatalabbak egyaránt.

Miután dr. Mészáros Lajos leadta szavazatait, az épület előtt beszélgettünk. – Arra buzdítok minden választópolgárt, hogy éljen a szavazati jogával, menjenek el minél többen voksolni. Elérkezett a várva várt nap, ma komoly kérdésekben dönthetünk, hogy megmaradnak-e az elmúlt tizenkét év eredményei, fejlődhetünk-e tovább, vagy visszatér-e egy kudarcos múlt kormányzásképtelen erővel. Számunkra az a fontos, hogy megmaradjanak a családtámogatások, hogy kimaradjunk az ukrán-orosz háborúból, hogy megvédjük gyermekeinket a gender-őrülettől, hogy Magyarország stabil és biztonságos ország maradjon - nyilatkozta dr. Mészáros Lajos. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!