14°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Török Martina
20, Nagykanizsa

– Tavasszal a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszán turizmus-vendéglátás felsőfokú szakképzést végeztem. Jelenleg egy étteremben dolgozom, ahol nagyon jól érzem magam. Most egy barista és mixer tanfolyammal bővítem a tudásomat. A versenyre azért jelentkeztem, hogy jobban megismerhessem önmagam, mire vagyok képes, illetve mik a határaim. A családom és a párom mellettem állnak, támogatnak, ez sokat jelent. Számomra a mosoly az egyik legfontosabb dolog, hiszen aki mosolyog annak a tekintete valósággal sugárzik. Szeretek a szabadban lenni, sokszor kikapcsol és megnyugtat a természet. Imádok zenét hallgatni és vezetni, ahogy a kis kutyámmal is játszani.

A 170 cm magas, Martina a Bika jegyében született. Kedvencei az olasz tésztafélék és a facsart gyümölcslé. Zenében Shawn Mendest szereti, parfümök közül az Avon termékeit választja.

7.07pont

További résztvevők