17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Szeidenléder Izabella Rozália
19, Vajta

A 19 éves vajtai Szeidenléder Izabella Rozália a Székesfehérvári SZC I. István Szakgimnáziumban érettségizett és szerzett egy alap számviteli ügyintézői végzettséget. Jelenleg is továbbképzésre jár ebben az intézményben, a jövőben pedig szeretne szakmájában elhelyezkedni és idővel saját céget alapítani. Szabadidejében focizni szeret. A versenyre azért jelentkezett, mert mind a családja, mind a barátai szerint a Tündérszépek között a helye. Fotózáson korábban még sosem járt, de mindig is vonzotta ez a világ.

Izabella a Nyilas csillagjegyében született, 163 cm magas. Kedvenc étele a spagetti, italok közül pedig az őszilé áll legközelebb a szívéhez. Kedvenc zenei műfajának a rap-et tartja, ha pedig teheti, Fire parfümmel fújja be magát.

6.97pont

További résztvevők