17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Szabó Kitty Georgina
23, Dunaújváros

A 23 éves dunaújvárosi Szabó Kitty Georgina az egészségügyben kezdte meg tanulmányait, majd vegyi és élelmiszeráru eladóként folytatta, végül érettségivel fejezte be.

Szabadidejében szeret sétálni, kirándulni, énekelni és zenét hallgatni. Jelenleg egy benzinkúton dolgozik shop eladóként. Védjegyének tartja a mosolyát. A Tündérszépekre azért jelentkezett, mert kíváncsi arra, mit gondolnak róla az emberek. Korábban vett már részt tehetségkutatón, akkor a hangé volt a főszerep, ezúttal pedig az alakjával szeretné megmérettetni magát. 

Kitty Georgina a Bika csillagjegyében született, 160 cm magas. Kedvenc étele a rántott cukkini, itala a Pepsi. Kimondottan kedvenc dala nincs, mindenféle zenét meghallgat, ha pedig teheti, Police: To Be The Queen parfümmel fújja be magát.

7.52pont

További résztvevők