17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Susorányi Vivien
22, Mór

A 22 éves móri Susorányi Vivien jelenleg úszás edzőnek tanul. Másfél éve úszómester a móri városi uszodában, illetve a nyári időszakban életmentőként is tevékenykedik a strandon. Hobbija a sport, melyek közül többet is űz: úszás, futás, küzdősportok, kerékpározás, valamint edzés a konditeremben. A versenyre való jelentkezésre egyik kedves barátnője bíztatta.

Vivien csillagjegye a Mérleg, 173 cm magas, kedvenc étele a saláta, italok közül a citromos vizet fogyasztja a legszívesebben. Kedvenc dala az Imagine Dragons Bad Liar című slágere, ha teheti, akkor pedig Police parfümmel fújja be magát. 

6.99pont

További résztvevők