17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Pankus Borbála
18, Kőszárhegy

A 18 éves kőszárhegyi Pankus Borbála jelenleg egy OKJ-s tanfolyamot végez, eladónak készül, miközben munkahelyén hostessként dolgozik. Állítása szerint kifejezett hobbija nincs, a versenyre barátnője, Erika bíztatására jelentkezett, valamint hogy egy újabb célt tűzhessen ki maga elé.

Borbála 160 cm magas, a Skorpió csillagjegyében született. Kedvenc étele a pörkölt, kedvenc itala az őszilé. Legszívesebben Gayazov számait hallgatja, kedvenc parfümét pedig a Police gyártja.

7.03pont

További résztvevők