14°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Mészáros Réka
24, Perkáta

A 24 éves Mészáros Réka jelenleg Perkátán él a családjával. Nagyon szereti a gyerekeket és az állatokat, ezért gyógypedagógiai asszisztensnek és kutyakozmetikusnak tanul. Imád sportolni: futni, táncolni, infrashape edzéseket végezni. Szabadidejét főként a családjával és a barátaival tölti. A Tündérszépekre azért jelentkezett, mert büszkén képviselné Fejér megyét a versenyben, otthon érzi magát a színpadon, szeret szerepelni, és nagyon motiválónak tartja, hogy a verseny háziasszonya Kocsis Korinna.

Réka a Rák csillagjegyében született, 165 cm magas. Kedvenc étele a milánói spagetti és a rántott sajt, itala a víz és az ananászlé. Szívéhez legközelebb jelenleg Mabel – Dont Call Me Up című dala áll, ha pedig teheti, Paco Rabanne Olympea parfümmel fújja be magát.

7.09pont

További résztvevők