12°
22°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Kozma Dzsenifer
16, Sármellék

– A keszthelyi Vendéglátó, Idegenforgalmi, Kereskedelmi Szakképző Iskolában tanulok. Anyukám javasolta, hogy jelentkezzek a természetes szépséget hirdető Tündérszépek 2020 elnevezésű országos szépségversenyre. Mindig is szerettem volna kipróbálni milyen érzés lehet a fényképezőgép objektíve előtt pózolni, ezért a modellkedés is érdekel. A szépség számomra a természetességet jelenti, hiszen smink és egyéb külső segítség nélkül is meg lehet találni önmagunkat. Fontos az egészséges önbizalom, s persze az, hogy mindig bízzunk magunkban. A szabadidőmet gyakran a barátaimmal töltöm, de nyitott vagyok, szeretek ismerkedni. Két évig lovagoltam, bár most szüneteltem, de szeretném folytatni.

A 172 cm magas Dzsenifer a Mérleg jegyében született. Szereti a pizzát, a kólát és a popzenét. Kedvenc parfüme a Tom Tailor.

8.5pont

További résztvevők