17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Gyenis Melani
19, Soponya

A 19 éves soponyai Gyenis Melani jelenleg egy óvodai dajkaképző OKJ-s tanfolyamra jár, mivel nagyon szereti a gyerekeket, imád velük foglalkozni és kölcsönösen le tudják egymást kötni. Kifejezett hobbija nincsen. A versenyre párja és édesanyja biztatta. Miután korábban már elvégzett egy modell tanfolyamot, úgy érezte, a Tündérszépek egy újabb kihívást jelenthet számára, és mivel kissé önbizalomhiányos, reménykedik benne, hogy a megmérettetés ennek erősítésében is tud segíteni.

Melani a Vízöntő csillagjegyében született, 170 cm magas. Kedvenc étele a pizza, itala a kóla. Szívéhez legközelebb jelenleg Burai Krisztián dalai állnak, kimondottan kedvenc parfüme pedig nincs, mindig azzal fújja be magát, aminek épp megtetszik a illata.

7.04pont

További résztvevők