19°
25°
15°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Jámbor Laura (Veszprém), Kertész Andrea (Vas), Katona Patrícia (Zala) és Bodoki Bernadett (Fejér), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Wéber Petra (Zala) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Szilágyi Zsaklin
24, Endrefalva

– Ápolónőként dolgozom a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház sürgősségi osztályán. A munkám a hobbim, szeretek az embereken segíteni. Úgy tervezem, hogy folyamatosan bővítem majd az ismereteimet, szeretnék továbbtanulást. Szabadidőmben szeretek kirándulni, azon belül is autót vezetni, mert nagyon ki tud kapcsolni. Régebben sokáig jártam táncórákra, és hobbi szinten az ökölvívás is érdekelt. Kollégáim biztatására jelentkeztem a versenyre, mert szeretném kipróbálni magam. Korábban már vettem részt fotózáson. 

A 160 centis Zsaklin csillagjegye ikrek, kedvenc étele a saláta, kedvenc itala a tea, kedvenc zenje Dynoro & Gigi D Agostino – In My Mind, kedvenc parfümje a Prada.

Zsaklin nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni. 

Videós bemutatkozás megtekintése

8.2 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket