17°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Galambos Andrea
18, Vereb

A 18 éves verebi Galambos Andrea jelenleg a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulója. A jövőjét fodrászként és kozmetikusként képzeli el. Szabadidejében főzni és futni szeret. A versenyre azért jelentkezett, mert mindig is élvezte a közönség előtt szereplést.

Andrea csillagjegye a Halak, 165 cm magas, kedvenc étele a rántott hús, italok közül a gyümölcsleveket fogyasztja a legszívesebben. Kedvenc zenei műfaja a pop, ha pedig teheti, Antonio Banderas parfümmel fújja be magát.

5.81pont

További résztvevők