14°
20°
11°

Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Bari Annamária
23, Székesfehérvár

A 23 éves székesfehérvári Bari Annamária számára a sport már gyermekkora óta nagyon fontos szerepet tölt be az életében, nemcsak a külsőségek miatt, hanem hogy jól érezze magát a bőrében, illetve egészséges legyen. Úgy gondolja, hogy a szépség relatív, szerinte a kapott adottságok csak az élet egy bizonyos állapotát tükrözik. Számára a kisugárzás, az intelligencia, a magabiztosság, céltudatosság és a lelki egyensúly többet jelent egy jól viselt hajnál vagy tökéletes testnél. Nagyon fontos számára a környezetvédelem, tanulmányait is ezen a területen végezte, a verseny során is ennek a fontosságára szeretné felhívni az emberek figyelmét.

Annamária csillagjegye a Szűz, 170 cm magas, kedvenc étele a lasagne, italok közül vizet fogyaszt a legszívesebben. Kedvenc dala Eminem és Dido közös slágere, a Stan. Ha parfümről van szó, kimondott kedvence nincs, számára a keserű, de mégis édes illatok a favoritok.

7.28pont

További résztvevők