18°
26°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Jámbor Laura (Veszprém), Kertész Andrea (Vas), Katona Patrícia (Zala) és Bodoki Bernadett (Fejér), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Wéber Petra (Zala) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Hegyi Petra
17, Egercsehi

– Először édesanyám lett figyelmes a felhívásra, és ő buzdított arra, hogy próbáljam ki magam a Tündérszép-szépségversenyen. Kimondottan örültem neki, mivel már korábban is fontolóra vettem, hogy részt veszek szépségversenyen, és egyébként is mindig érdeklődtem a fotózás iránt. Nem sokat hezitáltam tehát, eldöntöttem, hogy belevágok és megméretem magam. Aztán vagy sikerül, vagy nem.

Petra kedvenc étele a spagetti, itala a víz, kedveli a chanel-parfümöket, legszívesebben pedig modern zenéket hallgat. Magassága 166 cm és a Halak jegyében született. 

Videós bemutatkozás megtekintése

7 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket