20°
21°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Szarkali Ilona
22, Tolna

Szarkali Ilona huszonkét éves. Dombóváron érettségizett, ezután két szakmát szerzett: egy postai- és egy logisztikai ügyintézőit. Jelenleg Tamásiban dolgozik egy fuvarszervező cégnél. Állatbarátnak tartja magát, és szereti a gyerekeket. A hobbijai közé tartozik a foci és a röplabda, de a munka mellett nem nagyon jut ideje a sportra. Szabadidejét legfőképpen a családjával és a barátaival tölti. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretné megmérettetni magát.

Ilona 169 centiméter magas, csillagjegye Skorpió. Kedvenc étele a gyrosos csirkemell kukoricás rizzsel, itala a víz. Legszívesebben a The Veronicas On your side című számát hallgatja, a parfümök közül az Avon: Dreams a favoritja. 

Videós bemutatkozás megtekintése

5.23 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket