11°
10°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Kósa Andrea
22, Eger

– Még öt évvel ezelőtt, tanulmányaim miatt költöztem a megyeszékhelyre. Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon tanultam, manapság pedig már dolgozóként veszek részt az Eszterházy Károly Egyetem életében. Szabadidőmben nagyon szeretek sportolni és kirándulni, akár heti két-három alkalommal is lejárok futni vagy edzeni. Több hasonló versenyen részt vettem már, mindegyiket nagyon élveztem, ezért is határoztam úgy, hogy ismét megméretem magam.

Andrea kedvenc étele a Gundel palacsinta, itala a narancslé, kedvenc parfüme a Replay, és legszívesebben a Punnany Massif zenéjét hallgatja. Magassága 174 cm és az Ikrek jegyében született.

Andrea nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

7 pont


A megyei forduló résztvevői