Topaukció

2010.06.09. 11:16

Tartson velünk a Topaukción! Start: június 18.

PLT - Készüljön, hamarosan indul nyári aukciós vásárunk a www.topaukcio.hu-n. Június 18-án reggel kilenc órakor újra megnyílik online aukciós csarnokunk, ahol minőségi termékekre tehet szert fantasztikus áron.

PLT

A korábban már regisztrált felhasználók régi jelszavukkal léphetnek be a rendszerbe. A játékban való részvétel rendkívül egyszerű és biztonságos.

Ha felajánlóként kíván részt venni a programban, június 15-éig még azt is megteheti. Bármely kategóriába szívesen vesszük a felajánlásokat, hiszen tapasztalatunk azt mondatja velünk: minden egyes termék és szolgáltatás iránt nagy az érdeklődés. Sőt, amennyiben felajánlást tesz, és a termék vagy szolgáltatás elkel, hirdetési felületet biztosítunk a felajánlás kereskedelmi értékében napilapjainkban és online felületeinken. A részletekért kérjük, keresse hirdetési tanácsadóinkat, illetve megtalál bennünket a honlapon található elérhetőségeinken is.

Topaukciós játékunk június 29-én este zárul. Amennyiben kérdése van, kattintson a  www.topaukcio.hu  „Gyakori kérdések” menüpontjára, itt minden információt megtalál a játékról.

A licitáláshoz sok szerencsét és jó szórakozást kíván a Topaukció csapata.(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!