Topaukció

2010.03.05. 14:46

Újra Topaukció! - Március 16-tól 29-ig licitálhat

Március 16-ától folytatódik népszerű internetes licitelős játékunk, a Topaukció. Újra játszani és vásárolni hívjuk önt. A Pannon Lapok Társasága egyszerűen követhető, ám izgalmakban bővelkedő online játékában nem csak jó áron juthat minőségi termékekhez, hanem még jól is szórakozhat.

PLT

Olvasóink ismét szerencsét próbálhatnak: olcsón vásárolhatnak minőségi termékeket úgy, hogy közben remekül szórakoznak. Március 16-ától ismételten várjuk kedves olvasóinkat a Pannon Lapok Társasága virtuális árverési csarnokában.

Az elkövetkezendő napokban, hetekben figyelje lapunk hasábjait vagy kattintson az aukció online oldalára, a  www.topaukcio.hu -ra. Itt a legkülönfélébb termékekhez, szolgáltatásokhoz juthat hozzá akár féláron, ugyanis a licit – az autókat kivéve – a teljes ár ötven százalékáról indul. Ha szereti az izgalmakat és a jó játékot, csak regisztráljon, keressen rá az önnek tetsző termékre, és már kezdheti is az izgalmas versengést a legjobb ajánlatokért!

Amennyiben a licitáló az előző topaukciókban regisztrált, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel, kóddal licitálhat ismét, nem kell újra regisztrálnia. Az aukcióra bocsátott termékek, szolgáltatások listáját hamarosan közöljük.

Ha korábban nem játszott velünk, tegyen egy próbát: a Topaukcióban való részvétel egyszerű és ezreket spórolhat. Az aukció országos, bárhonnan lehet vásárolni. A játék menetét törvényi előírások szabályozzák, így a részvétel teljesen biztonságos.

Az árverés során a  www.topaukcio.hu  oldalon úgy tehet árajánlatot, hogy regisztrált felhasználóként bejelentkezik. A regisztrálás egyszerű: ahhoz egy ön által meghatározott felhasználónévre, jelszóra és egy érvényes e-mail címre van szükség. A jelentkezés teljesen biztonságos, hiszen internetes árverésünk szigorú szabályok szerint zajlik. Amennyiben olyan árut talál, amelyre licitálni szeretne, akkor adja meg azt a legmagasabb összeget, amennyit még hajlandó fizetni az áruért (licitmaximum). Amennyiben más magasabb összeget ajánl, arról e-mailben kap tájékoztatást. Ha továbbra is részt kíván venni az árverésen, abban az esetben a licitlépcsőben meghatározott minimumok figyelembevételével újra megadhat egy legmagasabb árat. Ez az árverseny egyben izgalmas és szórakoztató is, de ne feledje, több hasonló termék, szolgáltatás is lehet a kínálatban, ezért nézze végig figyelmesen az egyes kategóriákat.

Ha a licit végén öné a legmagasabb ár, e-mailben értesítjük, hogy öné lett a termék vagy szolgáltatás, illetve tájékoztatjuk a fizetés módjáról. A fizetés teljesítése után kap egy tanúsítványt, amely feljogosítja az áru vagy szolgáltatás átvételére a kereskedőtől, szolgáltatótól, akitől számlát és garanciajegyet is kap.

Amennyiben felajánlóként kíván részt venni a programban, keresse hirdetési tanácsadóinkat.


Sok újdonságra lehet számítani a mostani aukción is. Érdemes figyelemmel követni a termékek listáját, hiszen ezúttal is garantáltan csábító és kihagyhatatlan ajánlatokkal bombázzuk önöket. A legnépszerűbb ajánlatok korábban a wellnesshétvégék voltak – ez a tendencia valószínűleg most sem változik majd –, de szép számmal érkezett licit sportruházati cikkekre, vásárlási utalványokra, sőt régiségek és használt autók is gazdára találtak. A kínálatban ezek továbbra is szerepelnek, ahogy napilap-előfizetésre is újra szert tehet extra kedvezményes áron.

Újságelőfizetéseink is fogytak szép számmal, Papp László például elmondta azért erre licitált, mert mindenképpen szeretett volna egy napilapot járatni. „Úgy gondoltam, miért ne a Napló legyen ez, hiszen Veszprémben élek, az ottani eseményekre, hírekre vagyok kíváncsi. Jókor jött a lehetőség, így hát éltem vele. Örültem, mert nagyon kedvező áron lehettem előfizető.”

A Topaukció motorosoknak szóló ajánlataira még Nyíregyházáról és Miskolcról is érkeztek tétek, ezen meg is lepődött a felajánló Nívó J.F.F. Motor Team vezetője. „Örültünk neki, hogy nem csak a környék motorosait sikerült elérni az aukcióval, hanem az ország más tájáról is sokan licitáltak. Volt, akinek postán küldtük el a gumiabroncsokat, és akadt olyan is, aki személyesen jött el érte. A mostani Topaukcióban is részt veszünk, mert nagyon jó tapasztalataink vannak”.

Topaukciós játékunkban március 29-én este 18 óráig licitálhat (technikai okok miatt a végleges zárás még órákig eltarthat). Amennyiben kérdése van, kattintson a  www.topaukcio.hu  Gyakori kérdések menüpontjára, itt minden információt megtalál a játékról.

Tehát ne feledje: elkezdődött a PLT internetes aukciója, ahol a számítógép mellől kényelmesen és – nem utolsósorban – akár féláron vásárolhat. A licitáláshoz sok szerencsét és jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!