Topaukció

2010.03.19. 13:13

Licitáljon és szerezze meg, amire vágyik a Topaukción!

Fantasztikus kínálat a Topaukción: több mint kétezer áru és szolgáltatás várja önt a március 16-án, kedden megnyílt on-line piacterünkön. Szeretne olcsón, akár féláron hozzájutni mondjuk egy nyaraláshoz? Mi segítünk: március 29-ig válogathat és licitálhat a www.topaukcio.hu weboldalon.

PLT

Negyedszerre is elindult licitálós játékunk, a Topaukció. Rekordmennyiségű – több mint kétezer – kiváló minőségű termék és szolgáltatás kínálata vár önre. Már az első napon rengetegen jelentkeztek be és tették meg tétjeiket.

Fontos tudni, hogy a március 29-ig tartó aukciónkba folyamatosan be lehet kapcsolódni és érdemes is!
A kínálatban szereplő termékek és szolgáltatások ugyanis a listaár feléről indulnak. Érdemes végignézni az ajánlatot, hiszen akár féláron (265 ezer forint helyett alig több, mint 132 ezer forintért) juthat hozzá például luxus wellness csomaghoz, de több – különböző árkategóriájú - belföldi és külföldi üdülés, valamint ékszerek, sportfelszerelés, úszómedence, infraszauna, sőt, akár egy motorkerékpár vagy használt autó lehet öné az induló ár feléért. Ugye csábító ajánlat?

Ha nyaralást tervez, mindenképpen lapozza végig a belföldi és külföldi kínálatot, hihetetlen áron juthat családi pihenéshez. Egyre azonban felhívjuk a figyelmét: üdülési csekkel nem lehet az árat kiegyenlíteni.

Ahogy korábban, így most is - az utazással, a szabadidő eltöltésével kapcsolatos termékek és szolgáltatások a legkelendőbbek, de találhat még itt kedvére való régiségeket, tanfolyamokat, napilap-előfizetést, sőt, bútorokat, és éttermi utalványokat is. Licitálhat még gépkocsi-vezetői tanfolyamra, fogyasztó és átváltoztató kezelésre, bőr motorosruhára, de jó áron tehet szert angol nyelvtanfolyamra, valamint számítástechnikai eszközökre is. 

Az árverés során úgy tehet árajánlatot, ha regisztrált felhasználóként bejelentkezik. A regisztrálás egyszerű: mindössze egy felhasználónévre, jelszóra és egy érvényes e-mail címre van szükség. A jelentkezés teljesen biztonságos, hiszen internetes árverésünk szigorú szabályok szerint zajlik.

Ha olyan árut talál, amelyre licitálni szeretne, akkor adja meg azt a legmagasabb összeget, amennyit még hajlandó fizetni az áruért. Amennyiben más ugyanarra a termékre magasabb összeget ajánl, arról önt e-mailben tájékoztatjuk. Ha továbbra is részt kíván venni az árverésen, akkor újra megadhat egy magasabb árat.

Fontos tudnivaló, hogy az aukció zárása március 29., 18 óra. A zárás ettől az időponttól folyamatos, ám technikai okokból elhúzódhat. Csak akkor tekintse megnyertnek a terméket, ha kapott a rendszertől egy email-es értesítőt, arról, hogy a licitet lezárták és ön a nyertes.

Tehát csak egy kattintás a  www.topaukcio.hu  -ra és részese lehet egy jó játéknak. Mindehhez sok sikert, kellemes szórakozást kíván a Topaukció csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!