Topaukció

2009.11.24. 08:26

Játszottak és nyertek a Topaukción

PLT - Sok százan várták és örültek meg üzenetünknek, miszerint licitnyertesek lettek a Topaukción. Számos gratulációt kapott a Topaukció csapata, de mi is megkérdeztünk néhány játékost, mondják el, hogyan értékelik online árverésünket.

nincs nev

A kínálatban a legnépszerűbb a wellness-egészség kategória volt, erre licitáltak a legtöbben, és jutottak hozzá jó áron külföldi vagy belföldi üdüléshez.

Egy Vas megyei, háromgyermekes család korábbi Topaukciónkon már nyert egy olaszországi nyaralást, és mivel nagyon elégedettek voltak a szolgáltatást felajánló utazási irodával, ezúttal is az ő lakókocsis üdülésüket célozták meg, mely most Horvátországba szólt. Elmondták, mivel nagy a család, így nekik sokat számít, ha kedvezményes áron juthatnak hozzá tengerparti üdüléshez. Másik olvasónk Zalaegerszegről kedvenc kastélyszállóját látta meg a kínálatban, így azonnal rácsapott a kétszemélyes wellness hétvégére.

A veszprémi Rezeli Zoltán számos termékre és szolgáltatásra licitált. Rutinos játékos és rendszeres vásárló, aki mint elmondta, csak az utolsó pillanatban teszi meg tétjeit a neki tetsző termékre. Így sikerült közel féláron megszereznie egy robogót, egy síruhát, sőt, még egy hétvégi utazást is.

Volt olyan székesfehérvári olvasónk, aki nem nézte végig a kínálatban szereplő közel kétezer terméket és szolgáltatást, ugyanis csak egyetlen dolog érdekelte: éves napilap előfizetésünk. Ezt – mint megsúgta nekünk - karácsonyi ajándéknak szánja, ugyanis szülei hűséges olvasóink, így ők kedvenc újságukat a továbbiakban is naponta megtalálják majd postaládájukban.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott, akik pedig most kaptak kedvet ahhoz, hogy akár féláron jussanak minőségi termékekhez, azoknak egy jó hír: hamarosan folytatjuk!

Üdvözlettel: a Topaukció csapata.
(x)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!