csak játék

2017.11.03. 15:17

Szövetségi kapitány lett Bochkorból

Egy barátságos focimeccsen töltötte be a posztot.

Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos (b), Voga János (k) és Bochkor Gábor, a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli mûsorának mûsorvezetõi tartanak sajtótájékoztatót abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng címû reggeli mûsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László

Nemrégiben a szerb határra költözött Bochkorék Önindító című rádióműsora. A nevettetők nem csak szórakoztatni érkeztek, Kunbaján sor került a Kunbaja-Music Fm rangadóra is, a rádió csapatának pedig természetesen Bochkor Gábor lett a szövetségi kapitánya.

A 89.5 Music Fm reggeli műsorának stábja a nemrég a sajtóban is visszhangot kapott focibotrány, a bíróelkergetéssel zárult Kunbaja-Kisszállás meccs színhelyén építette fel ideiglenes stúdióját.

Bochkorék azért utaztak le ide, hogy megtudják, milyen vehemensek a helyi játékosok. S hogy teljes képet kapjanak, verbuváltak a rádió hallgatóiból egy focicsapatot, egy félszáz fős szurkolói bázist is, akikkel közösen indultak a déli határhoz, a nagy meccsre.

A meccs ezúttal botrány nélkül ért véget, mi több a helyi szurkolók nagy szeretettel fogadták a vendégcsapatot – bár ez talán annak is köszönhető, hogy Bochkorék csapata 3:0-ra kikapott a különleges rangadón.

Borítókép: MTI Fotó: Beliczay László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!