diplomás királynő

2019.07.24. 10:04

Szépségkirálynőként ismerte meg a párját

Nagypál Krisztina három éve van együtt a szerelmével, akit egy szépségverseny után ismert meg.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Nagypál Krisztina a három évvel ezelőtti balatoni szépségversenyt jó gyakorlásnak tartotta, hogy felkészüljön a legrangosabb magyar szépségversenyre, ahol a Miss World Hungary-t keresték.

„Egy tanítványom anyukája buzdított, hogy nevezzek be egy szépségversenyre” – mesélte a hot!-nak Krisztina.

A szépségkirálynő szerint fontos, hogy egy nő több lábon álljon.

Éppen ezért járt egyetemre, ahol megkoronázása után két nappal államvizsgázott. A vizsgabiztosok nem tudták, hogy egy királynő áll előttük, ők csak a vizsgadrukkos diáklány tudását vették figyelembe.

Amikor beléptem vizsgázni, elfelejtettem, mi minden történt velem vasárnap, hogy engem választottak az ország legszebb lányának, csak próbáltam koncentrálni. Később néhány hallgató és a konzulensem is gratulált a koronámhoz. Természetesen a szüleim is büszkék rám, a versenyre apukám és a párom kísért el. Édesanyám otthonról drukkolt az egész családdal, hajnalban mentem át hozzá. Pizsamában nyitott ajtót, megcsodálta a koronámat, és a nyakamba borult” – mesélte a diplomás szépség, aki három éve ismeri a párját. – „A Miss Balaton megnyerése után kerültünk közel egymáshoz. A mi kapcsolatunkat nem veszélyezteti a királynői címem.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában