hol marad a jóérzés?

2018.08.12. 15:54

Szelfizéssel támadták le a brit énekesnőt a sürgősségin

A rajongóknak nem tűnt fel, hogy Paloma Faith a gyermeke életéért aggódik a kórház folyosóján.

British singer Paloma Faith poses for photographers as she arrives for the ELLE Style Awards 2016 in London on February 23, 2016. / AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

Elképesztő történetet osztott meg nemrég a britek egyik kedvenc énekesnője, Paloma Faith. A dupla platinalemezes előadó, aki két éve adott életet első gyermekének, azt az esetet elevenítette fel egy rádiós beszélgetés során, amikor a babája nem kapott levegőt fél percig, és ezért mentőt hívott – írja a Bors.

“A sürgősségin voltam a babámmal. Ez elég gyakran megeshet az anyaság elején, mert folyamatosan aggódsz a kicsiért, hogy nehogy meghaljon. És akkor jöttek emberek beszélgetni és szelfizni. Eléggé lesokkolt.

A gyermekem nem lélegzett 30 másodpercig és hívni kellett hozzá a mentőket – elvesztette az eszméletét meg minden. Ott ülök a sürgősségin, erre valaki jön, hogy ‘Úristen (te vagy az)!’ – ez egyszerűen nem fair”

- mesélte.

Faith egyébként nagyon keveset oszt meg gyermekéről a nyilvánossággal: még azt sem tudni, mi a neve a picinek, vagy hogy egyáltalán fiú vagy lány – a sztár ugyanis azt szeretné, ha a gyerkőc teljesen “civilként” tudna felnőni.

Borítókép: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!