Jubileumi koncert

2018.10.06. 11:37

Százéves karrierjüket ünneplik Korda Gyuri bácsiék

Korda György és felesége, Balázs Klári neve összeforrt az elmúlt bő három évtized során. Nem csoda, hiszen ketten együtt egy évszázada állnak a színpadon. Most életpályájuk megünneplésére készülnek.

Korda György 60, hitvese, Balázs Klári pedig immár 40 éve van a pályán. Kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan aktívak voltak, és a mai napig koncerteznek. A közös jubileumra, a 100. évre különleges meglepetéssel készülnek: november 18-án az Erkel Színházban dupla koncerttel, ígéretük szerint a szokásosnál is nagyobb szabású show-val kedveskednek a rajongóiknak.

„Ketten együtt összeadva 100 éve énekelünk a színpadon, és úgy éreztük, ezt muszáj megünnepelnünk. Szeretnénk a kerek évfordulón a rajongóinkat egy különleges élménnyel megajándékozni, hiszen az ilyen hosszú pályafutás nagyon ritka. Táncosokkal és nagyzenekarral fogunk fellépni, ritkán látnak így minket manapság. Ezenfelül rengeteg kis videóklippel készülünk. Olyanokkal, amelyek a múltat és a jelent fogják összekötni, tehát egyfajta időutazásban is része lesz a közönségnek” – mondta Balázs Klári.

„A klasszikus zene már egészen kiskoromtól kezdve kiemelt helyet foglalt el a szívemben, hiszen én a komolyzenei műveknek köszönhetően tanultam meg énekelni. Kiadtam egy teljes komolyzenei lemezt is, ami nagyon nagy vágyam volt. Csakhogy miután kielégítettem ezt az igényemet, teljesen a könnyűzene felé fordultam. Gyurikám miatt ez nem volt nehéz döntés, folytatni kellett kettőnk történetét és az idő minket igazolt, jó döntést hoztam” – emlékezett vissza Klárika.

Borítóképünkön Korda György és Balázs Klári

Fotó: Sláger TV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában