aggódtak értük a szülők!

2019.06.26. 12:30

Szandi és Fésűs Nelly lányai együtt utaztak Bakuba

Nagy kalandban volt része a napokban Nelly nagyobbik lányának: Csenge Bakuban járt egy nemzetközi énekversenyen, ahová Szandi nagylánya nevezte be és kísérte el, sőt ő is zsűrizte!

Forrás: Hot!

Mini-Eurovíziónak is beillik az az énekverseny, amelyet már harmadszor rendeztek meg. Huszonöt országból érkeztek Bakuba, a Youth Visionre a versenyzők, köztük Magyarország színeiben Fésűs Nelly színésznő 16 éves lánya is. Csenge Szandi legidősebb gyermekének, Blankának a javaslatára indult a fesztiválon – olvasható a Hot! magazin cikkében.

A talpraesett leányzók kettesben ültek fel a repülőgépre – a szüleik persze agyonaggódták magukat miattuk.

„Lerágtam a tíz körmöm a repülőút alatt, hisz egy olyan éjszakán szállt fel velük a gép, amikor szakadt az eső, dörgött, villámlott. Azt hittem, megőrülök!”

– emlékezett Nelly. – „Egészen addig féltem, amíg megcsörrent a telefonom, és Csenge bejelentkezett a hotelből, hogy minden a legnagyobb rendben. Ők bezzeg nem féltek Blankával, sőt inkább azon álmélkodtak, milyen gyönyörű látvány a sötét éjszakában felvillanó villámok cikázása!”

Fotó: Hot!

A Youth Vision versenyzői között idén Csenge volt a legfiatalabb, de akadt harminchárom éves induló is. „Örültem ennek a lehetőségnek, mert klassz dolognak tartottam, hogy Csenge kipróbálhatta magát, méghozzá egy idegen országban, ahol senki nem tudta róla, hogy kicsoda” – mondta Nelly. „Nagyon jól érezték magukat, még egy hétig maradtak volna! Mindennap vitték őket programokra, városnézésre. Még új barátokat is szerzett! Nekünk hozott egy hűtőmágnest; ezt minden utunkon így tesszük.

Nem engedem meg a felesleges vásárlásokat: gyűjtsön inkább élményeket!

Azt mondtam neki, hogy ami kis pénz van nála, azt költse magára, hisz nem vagyok ott, hogy segítsek.„

Blanka és Csenge már régóta ismerik egymást. Az anyukáik a Hotel Menthol című musicalben játszottak együtt, akkoriban született Blanka. Csenge világra jötte óta is jó barátságban van a két édesanya.

„Blanka bárkivel szót ért, nagyon talpraesett” – árulta el Szandi. „A helyi tévé élőben közvetítette az énekversenyt, és a lányom zsűritagként angolul is bátran beszélt. Jól döntött, amikor Csengét vitte magával, mert Nelly lánya nemcsak a versenyen szerepelt csodálatosan, de szobatársként is maximális összhangban voltak.

Ahogy Nelly Csengét, úgy én is féltettem Blankát ettől a hosszú úttól, hiszen tavaly és tavalyelőtt még tanári kísérettel utazott”

– mondta az anyuka.

Irány a média!

Szandi legnagyobb gyermeke, Blanka jövőre fog érettségizni. „Kedvenc tantárgyaim az angol és a spanyol, előbbiből jövőre megszerzem a felsőfokú nyelvvizsgát. Még nem tudom, pontosan mi szeretnék lenni, de egyetem után mindenképp a médiában szeretnék elhelyezkedni” – árulta el Blanka.

„Két éve a gimnáziumi angoltanárunk hozta a szereplési lehetőséget erre az azerbajdzsáni énekversenyre” – vette át a szót Blanka, aki a Kőrösi Csoma Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium tanulója.

„2017-ben duettet énekeltem egy osztálytársammal, a következő évben pedig már zsűritagként utaztam. Akkor még közösen beszéltük meg, ki jöjjön ki énekelni, idén viszont ragaszkodtam ahhoz, hogy Csengét vihessem. Hallottam őt a Kismenőkben és a Sztárban Sztár-ban; tudtam, milyen tehetséges. Szerintem előrébb kellett volna végeznie, de a tizedik hely is csodás! Csengével nem is bosszankodtunk, csak jól akartuk érezni magunkat. Végig nagyon jól kijöttünk, az összezártság csak erősítette a barátságunkat. Megbeszéltük, hogy jövőre, ha újra meghívnak, megkérjük, hogy megint együtt mehessünk, csak akkor ő zsűrizne, és én énekelnék. Reméljük, összejön!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!