a mese vége

2019.06.09. 07:51

Szakított Bradley Cooper és Irina Shayk

Négy évig tartó kapcsolatukból egy gyermek született.

Forrás: AFP

Fotó: Mark Ralston

Minden tündérmese véget ér egyszer, és ez nincs másképp Hollywoodban sem. Egyelőre bővebb információt nem tudni, de annyi bizonyos a Hollywoodlife magazin állítása szerint, hogy a 44 éves színész-rendező és 33 éves kedvese immár nem alkot egy párt – írja a hirado.hu.

Jelenleg a kétéves Lea láthatása van napirenden kettejüknél.

Június 3-án a Page Six megszellőztette, hogy gond van az édenben, de úgy látszik egészen gyors lefolyású lett a dolog. Már tavaly októberben ugyan szóltak arról hírek, hogy Bradley nem iszik, és belevetette magát a spiritualitásba, illetve, hogy Irina már akkor a szakítást fontolgatta, de aztán végül ezek téves pletykának bizonyultak.

Hogy a kapcsolat tönkremenetelében mekkora szerepet játszott a Csillag születik című film, és főszereplője, Lady Gaga, azt nem tudni, de ha egyébként sem volt rózsás a viszony, nem lepődnénk meg, hogyha a sok pletyka csak még inkább elsodorta volna egymás mellől a párt.

Irinát mellesleg egészen kemény fából faragták, hiszen közvetlen azután, hogy kiszivárgott a szakítás híre, ahelyett, hogy bezárkózott volna, Leával elment egy Los Angeles-i művészeti stúdióba, nem különösebben érdekelte őt a sok lesifotós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!