ötven közreműködő

2017.11.18. 19:15

Random Trip daljátszó sorozata szilveszterig tart

Daljátszó koncertsorozatban mutatja be nemrég megjelent Zenehíd című lemezét a Random Trip. Az improvizációra épülő különleges all-star produkció november 21-től december 12-ig keddenként, majd szilveszterkor is látható és hallható lesz az újbudai A38 hajón.

A hétről-hétre megújuló Random Trip Delov Jávor dobos és Dj Q-Cee vezetésével, ötven közreműködővel rögzítette a Zenehíd című lemezt. Az egyes számok alkotói a mostani alkalmakon valamennyien ott lesznek az A38-on, ahol a megszokott, kötetlen improvizáláson túl a közös dalokat is eljátsszák – közölték a szervezők.

„A lemez tizennégy száma és a négy átvezető eklektikus képet mutat, szerepelnek az anyagon világzenei és dzsesszes motívumok, a hiphopos elemek mellett az oldschool rock and roll is jelen van. A lemezen is improvizálunk, de a koncertek 10-12 perces részeit zanzásítottuk és fogyaszthatóbbá tettük”

Az őszi klubszezonban a Random Trip az A38 tetőteraszáról visszaköltözött a koncertterembe.

Az év utolsó Random Tripje hagyományosan a szilveszteri nagykoncert, a Random Trip to 2018.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!